Novinky

Nové inovativní autopojištění od Slavia pojišťovny nabízí nejširší nabídku doplňkových připojištění

09.10.2017

Slavia pojišťovna inovovala nabídku povinného ručení a havarijního pojištění. Řidičům nyní nově nabízí individuální pojištění vozidel s limity od 35 milionů do 150 milionů Kč s nejširší nabídkou doplňkových připojištění. Novinkou je také speciální balíček povinného ručení Jubileum, který vznikl k blížícímu se výročí 150 let působení na našem trhu. Novinek je ale více – Slavia pojišťovna spouští novou službu v podobě on-line kalkulačky propojené s registrem vozidel, která pomůže zjistit detailní a přesný výpočet ceny pojištění. K dispozici je i nová mobilní aplikace, která přinese řadu praktických funkcí a urychlí procesy spojené s dokumentací stavu vozidla.

Speciální balíček povinného ručení s názvem Jubileum poskytne motoristům bezpečnou ochranu s pojistným limitem 150/150 mil. Kč, úrazové připojištění, nadstandardní asistenční služby Premium a   mnoho dalších praktických služeb či připojištění. Novinky přináší i havarijní pojištění, nabídne spoluúčast 0 % (minimálně však 5 000 Kč) a připojištění GAP do 2 let stáří vozidla. Zároveň pojišťovna všem klientům garantuje, že cenu povinného ručení i jednotlivých připojištění nebude po 3 roky zvyšovat.

Autopojištění na míru

Kromě nabitého balíčku Jubileum, který zajišťuje komplexní ochranu, nabízí nové povinné ručení Slavia pojišťovny také širokou nabídku doplňkových připojištění, ze kterých si každý řidič může vybrat ochranu rizik odpovídající jeho konkrétní situaci. Motoristé nejčastěji využívají připojištění skel, živlů, střetu se zvěří nebo havárie. „Klienti však stále častěji vyhledávají i nová praktická připojištění. My jsme připravili nové varianty, které pomohou pohodlně zvládat nenadálé situace, ke kterým v souvislosti s provozem vozidla pravidelně dochází – úraz řidiče i přepravovaných osob, následky vandalismu, ztrátu či odcizení klíčů od vozidla, zničení pneumatik nebo poškození stojícího vozidla zvířetem,“ říká Ladislav Bělina, vedoucí divize autopojištění Slavia pojišťovny. Stejně jako v případě povinného ručení je cena jednotlivých připojištění garantována na tři roky.

Noví on-line pomocníci

Řidičům jsou nyní k dispozici také další praktické on-line nástroje. „Nová přehledná internetová kalkulačka autopojisteni.slavia-pojistovna.cz je propojena s registrem vozidel, proto pro získání detailního výpočtu ceny stačí zadat pouze tři základní údaje. Ostatní parametry se ke konkrétnímu vozidlu doplní automaticky. Eliminujeme tak chyby při zadávání jednotlivých údajů a zároveň se celý proces výrazně zrychlí,“ vysvětluje Ladislav Bělina a doplňuje, že sjednání pojištění on-line je tak mnohem jednodušší a je otázkou jen několika minut, a to i z mobilu. Klientům Slavia pojišťovny poslouží také nová mobilní aplikace, která pomůže naplno využívat rozsah sjednaných asistenčních služeb. Kromě rychlého nouzového volání nabídne aktuální dopravní informace, informace při cestách do zahraničí a zejména funkci pro nafocení vozidla při sjednání havarijního pojištění. „Nyní už není třeba před uzavřením havarijního pojištění navštívit prohlídková místa. Díky komentovanému manuálu v mobilní aplikaci, klienti zaznamenají stav vozidla za pár minut v klidu svého domova a aplikace následně odešle fotografie do pojišťovny,“ doplňuje Ladislav Bělina.

Jízda bez nehod přináší výhody

Slavia pojišťovna dále pokračuje v trendu podpory zodpovědných a méně rizikových řidičů. Těm dokáže vždy nabídnout zajímavé bonusy. Kromě zvýhodněné ceny za jízdu bez nehod získají nově výhodnější cenu pojištění například řidiči, kteří provozují automobil pouze na území ČR, všichni, kteří řídí své vozidlo jako jediní řidiči nebo ti, kdo komunikují s pojišťovnou on-line.

03.10.2017

Slavia pojišťovna zná trable českých řidičů

Číst článek
10.10.2017

Vichřice – informace pro klienty

Číst článek
< Zpět na archiv článků
Zde se zobrazí výsledky vyhledávání