Novinky

Asistenční balíček Slavia pojišťovny

03.06.2019
03.6.2019

Slavia pojišťovna představuje nový produkt cestovního pojištění, ve kterém je kladen důraz na komplexní asistenční pomoc klientům při cestách do zahraničí. Kromě běžné zdravotní asistence, kterou zajišťuje společnost Global Assistance, je cestovní pojištění nově doplněno o technické asistenční služby. Ty je možné nastavit podle dopravního prostředku, kterým klient do zahraničí cestuje.

Asistence při cestování automobilem

V případě cesty osobním automobilem je prostřednictvím asistenční služby Slavia pojišťovny zajištěna oprava vozidla, jeho odtah, vyproštění, nebo v případě potřeby i přistavení náhradního vozidla. „Pokud vyrazíte na dovolenou vlastním vozem, nemusíte se obávat, že v případě technické závady máte vy i rodina po dovolené. Pokud je vaše vozidlo neopravitelné v místním servisu v rozumném čase, postará se Slavia pojišťovna o přistavení náhradního vozu, kterým můžete v cestě pokračovat,“ říká Jan Vlček, obchodní ředitel Slavia pojišťovny.  Náhradní vozidlo pak může pojištěný klient vrátit v ČR až po skončení dovolené. Asistenční služba přitom mezitím vyřeší odtah klientova nepojízdného vozidla zpět do ČR, a to ze všech destinací v Evropě.

 Asistence při leteckých cestách

„Pokud do zahraničí cestujete letecky a máte obavy, abyste v případě zmeškání spoje nebo zrušení letu nezůstali někde na letišti bez pomoci a znalosti místního jazyka, je pro vás varianta asistenčního balíčku pro cesty letadlem tím pravým řešením,“ uvádí Jan Vlček.

Slavia pojišťovna aktivně monitoruje prostřednictvím svojí asistenční služby klientův let a v případě komplikací jej sama kontaktuje. Pochopitelně je k dispozici i možnost kontaktování asistenční služby ze strany zákazníka. V každém případě má klient k dispozici informace o důvodech zrušení letu a o dalších dostupných spojích. Pokud je potřeba, zajistí asistenční služba též dopravu do hotelu, ubytování, vyzvednutí a odvoz zpět na letiště. V případě oprávněných požadavků za vás bude vymáhat i odškodnění za zrušení nebo zpoždění letu.

Okamžité sjednání pojištění online

Poměrně oblíbeným způsobem nákupu letních zahraničních zájezdů je využití „last minute“ nabídek cestovních kanceláří. Nejen v takovém případě je efektivní a rychlé využít pro sjednání smlouvy přehledného portálu přímo na internetových stránkách Slavia pojišťovny. „Smlouvu je možné pohodlně uhradit online, veškerá dokumentace a potřebné doklady odcházejí klientovi přímo do e-mailové schránky okamžitě po jejím sjednání. Není ani třeba se obávat, že v době stresu před odjezdem na úhradu pojistného zapomenete. Sami naše klienty na splatnost v případě potřeby včas upozorňujeme prostřednictvím textové zprávy do mobilního telefonu či e-mailem. Všechny nabídky v systému jsme také rozdělili do věkových kategorií tak, aby jednotlivé druhy pojištění byly připraveny přesně pro předpokládané zájmy klientů Slavia pojišťovny.  Pro rodiny, tedy dva dospělé a až tři děti, máme připravenu zvýhodněnou sazbu pojistného,“ připomíná Jan Vlček.

15.05.2019

Letní dovolená bez cestovního pojištění je zbytečným hazardem

Číst článek
18.06.2019

Nové funkce mobilní aplikace Slavia pojišťovny

Číst článek
< Zpět na archiv článků
Zde se zobrazí výsledky vyhledávání