Novinky

Online rezervační systém poboček Slavia pojišťovny

22.10.2020

Vážení a milí klienti.

I v této nelehké době jsme tu samozřejmě pro vás v plném nasazení a děláme vše pro to, abychom vám byli oporou při řešení vašich požadavků a byla zajištěna standardní úroveň servisu. Provoz poboček Slavia pojišťovny je v rámci vládních omezení sice upraven, ale veškeré služby jsou dostupné v kompletním rozsahu. To platí zejména pro sjednání nového pojištění, nahlášení a likvidace pojistných událostí.

V případě, že si tedy nejste s některým požadavkem jistí, chtěli byste poradit nebo chcete mít prostě jistotu, že postupujete správným způsobem, můžete nás i nadále navštívit na jedné z našich poboček. V tom vám může pomoci i nově vytvořený systém rezervací, kde si můžete jednoduše sjednat termín pro osobní schůzku, a to i, ve vybraných pobočkách, nad rámec otevírací doby.

Jak na to? V seznamu našich poboček zde si najdete tu vám nejbližší, případně ji vyberete přímo z mapy:

Po výběru dané pobočky kliknete na možnost „REZERVACE“:

Dále si už stačí vybrat vámi preferované datum a čas – žluté bloky značí volný termín a vpravo nahoře se můžete posunout na další týdny:

Po výběru termínu už stačí vyplnit Vaše údaje pro případné kontaktování a pro potvrzení schůzky na Váš email a po dokončení tlačítkem „Rezervovat čas“ je hotovo.

Těšíme se na Vás a hlavně přejeme pevné zdraví!

Děkujeme, že jste tu s námi,

Vaše Slavia pojišťovna

06.10.2020

VIDEO: Pavel Sehnal, nejen majitel Slavia pojišťovny

Číst článek
03.12.2020

Elektronická dálniční známka je tu. Víte, kde ji pořídíte?

Číst článek
< Zpět na archiv článků
Zde se zobrazí výsledky vyhledávání