Novinky

Náš produkt Živnostník v soutěži Zlatá koruna 2021

15.03.2021

Znáte náš produkt Živnostník?

Naše specializované pojištění Živnostník bylo vytvořeno tak, aby odráželo skutečné potřeby jednotlivých řemesel a profesí. Drobní čeští podnikatelé si tak mohou nechat své pojištění sestavit na míru svým potřebám a využít konzultaci s naším zkušeným specialistou. A nemusejí tak platit zbytečně peníze navíc za přebytková připojištění.

Pojištění Živnostník nabízí pojištění movitého i nemovitého majetku proti široké škále rizik, a to např. nepředvídatelné živelné pohromy, škody vzniklé vandalismem, případně krádeží nebo také odpovědnost za vzniklou újmu.

Navíc ho lze uzavřít až na 5 činností, které má klient uvedené ve svém živnostenském listě, a to ve třech variantách s rozličným počtem připojištění a výší limitů plnění.

Rozhodnutí pojistit svou živnost je obzvláště v této nelehké době naprosto správným krokem.

Ale víte, jak si správně pojistit právě tu svou živnost a podnikání?

Potřebujete komplexní pojistku nebo jen vybraná rizika? Záleží na typu vaší profese nebo živnosti, zda máte majetek a jaký, nebo podnikáte v pronájmu, zda přebíráte věci od zákazníků a další kritéria.

Jiné potřeby bude mít např. majitel autoservisu, který bude potřebovat pokrýt veškerá odpovědnostní rizika, tedy obecnou odpovědnost, odpovědnost za vadu výrobku nebo odpovědnost za škodu na věci převzaté. Jiné potřeby bude mít zase např. instalatér, který by měl mít sjednané nejen základní pojištění odpovědnosti za újmu, ale také pojištění újmy způsobené vadou výrobku a vadou práce po předání.


Hlasovat můžete až do 25. 4. 2021, a to zde: https://www.zlatakoruna.info/soutez/2021/podnikatele

09.03.2021

Cena bývá rozhodující aneb fenomén „slepého podpisu“ a riziko podpojištění majetku

Číst článek
16.03.2021

Slavia pojišťovna podpoří Velkou pardubickou jako titulární partner i v dalších letech

Číst článek
< Zpět na archiv článků
Zde se zobrazí výsledky vyhledávání