Novinky

Slavia pojišťovna partnerem soutěže EB Rodinná firma roku 2020

14.12.2020

Letos proběhl již 9. ročník soutěže EB Rodinná firma roku, pořádané Asociací malých a středních podniků, a přihlásilo se celkem 48 firem. Soutěž hledá inspirativní příběhy rodinných firem, které úspěšně překonaly mnohá úskalí v podnikání, zakládají si na dobrém jménu, čestném jednání a tradici firmy, kterou zamýšlejí zachovat prostřednictvím svých následníků i pro další generace.

Vítězové voleni odbornou porotou byli vyhlášeni v pátek 11. prosince 2020, a to ve dvou kategoriích. První kategorií je Malá firma, v níž uspěla především společnost ASIO NEW, která se zaměřuje na boj proti změnám klimatu, ochranu životního prostředí a nízkoenergetické budovy. Druhou kategorii pak představuje Střední firma, jejíž vítězem se stala Beznoska, s. r. o., rodinná společnost věnující se už téměř 30 let vývoji, výrobě a prodeji ortopedických implantátů a nástrojů.

Slavia pojišťovna a.s., tradiční česká firma, která poskytuje pojišťovací služby občanům i korporátní klientele, je hrdým partnerem této soutěže.

„Rodinné firmy a živnostníci jsou pilíři české ekonomiky. Slavia pojišťovna je bytostně spjata s českým podnikatelským prostředím. Z těchto příběhů je vidět zaměření na dlouhodobost podnikání a ochota investovat do dalšího rozvoje, což je obzvláště důležité pro českou ekonomiku,“ říká Karel Waisser, generální ředitel Slavia pojišťovny.

http://www.rodinnafirmaroku.cz/
https://youtu.be/krsV7OzDgsQ

03.12.2020

Elektronická dálniční známka je tu. Víte, kde ji pořídíte?

Číst článek
05.01.2021

Znalci se nově neobejdou bez pojištění profesní odpovědnosti. Slavia pojišťovna reaguje.

Číst článek
< Zpět na archiv článků
Zde se zobrazí výsledky vyhledávání