Novinky

Nové limity pojištění cestovních výloh – aneb chystáte se do Drážďan nebo do Karibiku?

29.02.2024

Hodí se na jednodenní výlet do Drážďan i několikatýdenní dovolenou v Karibiku. Pojištění léčebných výloh, které tvoří základ každého cestovního pojištění, nabízí Slavia pojišťovna s novým limitem plnění 100 milionů korun. Zvýšila tak rozpětí, ze kterého si mohou lidé při cestách do zahraničí vybírat. Nejnižší limit stále začíná na částce 3,5 milionu, ale nyní už jej doplňují další čtyři varianty, včetně té nejvyšší stomilionové, se kterou se cestovatelé nemusí bát vydat ani na druhou stranu světa.

„Mezi výletem za nákupy nebo do nedaleké galerie k sousedům a dovolenou na jiném kontinentu je velký rozdíl, který bývá zohledněn i ve výběru cestovního pojištění,“ vysvětluje ředitel úseku tvorby a správy produktu Slavia pojišťovny Jiří Běťák. „Optimální nastavení sazeb u cestovního pojištění citlivě vyvažuje poměr mezi hodnotou a cenou a kdo si zvolí stomilionový limit u pojištění léčebných výloh, má v něm velmi slušnou „vatu“ také pro případ, že by se mu něco skutečně vážného přihodilo tisíce kilometrů od domova,“ dodává Běťák. Slavia se navíc může pochlubit spoluprací se všemi českými srovnávači, na kterých už tradičně zaujímá díky své široké nabídce přední místo.

„V cestovním pojištění chceme lidem vyjít vstříc v rámci jejich potřeb a rizik, která se jim mohou stát,“ říká ředitel alternativní distribuce Slavia pojišťovny Ladislav Bělina. Poukazuje při tom na možnosti namodelovat si ideální variantu podle toho jak, kam a z jakého důvodu cestovatel do zahraničí vyráží. Aby se lépe orientoval, nabízí mu pojišťovna dva základní balíčky podle druhu dopravy, kterou na dovolenou nebo služební cestu vyráží. Jejich finální podoba však zůstává výhradně na něm.

„Kdo cestuje autobusem, letadlem nebo vlakem, zvolí si variantu, odpovídající tomu, co by se mu mohlo během takového transportu přihodit. Nejčastěji jde o zpoždění letadla či vlaku nebo ztrátu a zpoždění zavazadel. V případě letadla si k ní můžete připojistit i storno letu nebo zájezdu nebo si svoje cestovní pojištění doplnit krytím rizika nevyužité dovolené,“ doplňuje Bělina. Slavia se podle něho snaží najít alternativu i pro klienty, kteří nechtějí dávat peníze za bez limitní pojištění, když mohou zaplatit mnohem menší částku za pojištění se stomilionovým limitem a jinak stejnými parametry.

Díky své ideální velikosti a z toho vyplývající pružnosti se Slavia pojišťovna stala štikou internetového prostoru. Spoluprací se všemi srovnávači, které u nás působí, klientům umožňuje maximální šířku výběru a porovnání nabízených služeb. V rámci sofistikované cenotvorby navíc do sazeb zahrnuje pouze takové parametry, které na jedné straně myslí na všechna důležitá rizika, ale na druhé straně jsou šetrné vůči rozpočtu těch, kteří se do zahraničí chystají vycestovat.

A kam se vydat například na Velikonoce? Jestli Vás lákají nákupy, pak inspiraci najdete tady a pokud chcete zjistit, jak vypadají svátky jara v některé z Evropských metropolí, pak více zjistíte ZDE.


26.02.2024

Využijte velikonoční volno k nakupování: TOP evropské Mekky shoppingu

Číst článek
05.03.2024

Dovolená v roce 2024: NEJ destinace od cestovatelů

Číst článek
< Zpět na archiv článků
Zde se zobrazí výsledky vyhledávání